2008. 02. 13. Norvég Civil Támogatási Alap

image

Az Ökotárs Alapítvány az Autonómia Alapítvánnyal, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvánnyal és a Kárpátok Alapítvány-Magyarországgal együttműködve pályázatot hirdet az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus Civil Támogatási Alapjának keretében magyarországi civil szervezetek támogatására az alábbi négy témakörben:


  1. környezetvédelem és fenntartható fejlődés;
  2. civil szervezetek kapacitásfejlesztése;
  3. szociális kohézió, gyermek- és egészségvédelem;
  4. kulturális örökség védelem.

A második körben elosztható összes forrás várhatóan 2 061 516 euró. Ebben a körben csak kisprojekt kategóriában lehet pályázni, legfeljebb 12 hónap időtartamú projektekre;az elnyerhető összeg minimum 5 000, maximum 25 000 euró.

Egy szervezet főpályázóként csak egy pályázatot nyújthat be. Az NTCA első körében támogatást nyert szervezetek már nem pályázhatnak. A pályázó szervezetnek a teljes költségvetés legalább 10%-át kell önrészként biztosítania, ami lehet részben természetbeni hozzájárulás is, az elszámolható költségek legfeljebb 8%-áig.

Pályázni a http://www.norvegcivilalap.hu űrlapkitöltő programján keresztül lehet, a pályázati adatlap és költségvetési táblázat kitöltésével, a szintén ott található útmutató szerint. Ezeken kívül más kötelezően

benyújtandó dokumentum nincs.


Tovább linkek, információk
FFT Hírlevél


Elérhetőségeink:

Szegedi Tudományegyetem
Természettudományi és Informatika Kar
Földrajzi és Földtudományi Intézet

6722 Szeged, Egyetem u. 2-6.

Tel.: +36 62 546-348; 544-058
Fax: +36 62 546-384
E-mail: geo@geo.u-szeged.hu


Intézetvezető:
Dr. Pál-Molnár Elemér

Intézetvezető-helyettes:
Dr. Bajmócy Péter